The Collaborative Writer Forum For Aspiring and Published Writers
#1

asics gel

in Share your writing with readers Mon Jun 11, 2018 9:16 am
by Valentine Stella • 3 Posts

KITH Grand Opening Salmon Toe Release Recap 4 oktober 2011 asics gel Als dit de eerste keer is dat je over de KITH Grand Opening Salmon Toe-release hoort, moeten jij en ik een gesprek hebben. Voor de rest van ons was er geen kans om NYC of het web te raken om een paar van de populairste sneakers te pakken die vorige week uitkwamen, hier zijn een paar foto's van de gebeurtenis met dank aan KITH-blog. Zoals we allemaal verwachtten, waren de ASICS Gel-Lyte III Salmon Toe sneakers in slechts enkele minuten verdwenen, waardoor we allemaal hoopten op een dag waarop Ronnie een bredere release doet. Met zijn eigen winkelfront hopen we dat die dag eerder komt dan later. Genieten!

Kith x Shades of Grey Baseball Jacket Navy / Salmon 25-sep-2011 Kith x Shades of Grey Baseball Jacket - Navy / Salmon Op 30 september opent Ronnie Fieg's Kith-winkel in Brooklyn, New York haar deuren voor het publiek, en de belangrijkste attractie zal de Asics Gel-Lyte III Zalmneus zijn. Loslaten naast de sneaker is asics gel lyte 3 dames een bijpassend baseballjack dat is gemaakt door Shades of Gray. De schoen heeft een overwegend donkerblauw ontwerp met zalmkleurige armen. Het wordt geleverd met een prijskaartje van $ 220, en slechts 54 beschikbaar voor het publiek: 24 in de winkel en 30 online.

Asics Gel-Lyte Speed Blauw / Roze Sep 22, 2011 Asics Gel-Lyte Speed asics tiger - Blauw / Roze Asics heeft net deze nieuwe colorway in zijn Gel-Lyte-model laten vallen. Het combinatie leer / meshontwerp maakt gebruik van een verscheidenheid aan kleuren, waaronder zwart, roze en blauw. Twee van de strepen langs het zijpaneel mengen zwart en roze, waardoor een ontwerp ontstaat dat zeker uw aandacht trekt. Je kunt deze hardlopers nu bij SNS opscheppen, hoewel er slechts enkele beperkte maten beschikbaar zijn. Asics Gel Saga II Blauw / Geel 18 september, 2011 Asics Gel Saga II - Blauw / Geel We hebben deze colorway in de Asics Gel Saga II opgenomen als onderdeel van de herfstcollectie van het merk en hebben nu een aantal nieuwe gedetailleerde foto's van asics gt 2000 het. De combinatie suède / mesh-kicks hebben een overwegend witte colorway, terwijl levendige blauwe en gele tinten ook worden toegepast. Je kunt deze nu vinden bij bepaalde accounts, waaronder Foot Patrol uit Londen. Geef je ook de voorkeur aan dit paar boven de zwart / paars / witte versie die we recent hebben gezien?

Ronnie Fieg x Asics Gel Lyte III Leatherbacks Teaser 27 augustus, 2011 Ronnie Fieg x Asics Gel Lyte III "Leatherbacks" Teaser Instagram kan bijna elke afbeelding er goed uit laten zien, maar ik denk niet dat deze teaser van Ronnie Feig hem zelfs nodig had. Hier krijgen we een blik op de Asics Gel Lyte III Leatherbacks, de nieuwste in een lange reeks van collaboratieve kleurstellingen. Zoals altijd weet Ronnie wat sneakers verkoopt en gooit het een beetje extra vlees in om te verzekeren dat je oplet. Nu zijn run op David Z voorbij is, verwachten we dat Ronnie deze op zijn nieuwe plek Kith in NYC laat vallen.

Atmos x Asics Gel Lyte III 15 aug. 2011 Atmos x Asics Gel Lyte III Atmos en Asics werken samen aan deze zeer interessante colorway van het immer populaire Asics Gel Lyte III-model. De colorway combineert zwart suede en mesh elementen tegen goudrand voor een zeer scherp uitziende schoen. Het kroonjuweel is echter de sneakers zool die wordt geleverd met flecks van wit en goud op een zwarte achtergrond. Dit is een goed uitziende schoen die ergens in oktober in beperkte oplage in asics sneakers dames Japan zal verschijnen.

Asics Gel-Lyte III Lime / Black Aug 12, 2011 Asics Gel-Lyte III - Lime / Black Asics heeft zojuist een opvallende colorway uitgebracht in zijn klassieke Gel-Lyte III-model. De schoen is gekleed in een combinatie van suède, nylon en mesh, wat typisch is voor de schoen. Wat je op het eerste gezicht in het oog springt, is het gebruik van een levendige kalktint langs het grootste deel van het bovendeel, dat contrasteert met een sombere zwarte tint. Het uiterlijk wordt afgehandeld door zachtere koraal- en witte contrasten. Je kunt nu een kunt nu een paar bij The Good Will Out ophalen.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: RodChild
Board Statistics
The forum has 121 topics and 240 posts.